Despre CPP Romania

Noi punem capac la toate!

Cap Pet Plast devine CPP România

 Ducem produsele și serviciile noastre la un alt nivel!

Poveste de brand

Compania CPP PLASTICS MANUFACTURER a luat ființă în anul 2010, pornind la drum ca o afacere de familie din dorința de a înființa un brand românesc în această ramură de business.

Deși portofoliul inițial a cuprins 3 produse, firma noastră comercializează în prezent o varietate de capace filetate și mânere din material plastic pentru industria farmaceutică, agroalimentară, cosmetică și chimică. Calitatea produselor e garantată prin menținerea sistemului de management integrat al calității în conformitate cu standardele ISO în domeniu și de siguranța alimentelor, precum și prin folosirea de utilaje de ultimă generație în procesul de producție.

Dezideratul nostru de a ne adapta permanent la cerințele și provocările din piață a făcut ca, în cei 10 ani de existență, compania să treacă printr-un amplu proces de retehnologizare, accesând și implementând proiecte cu finanțare UE care au contribuit masiv atât la ascensiunea afacerii, cât și la creșterea standardelor de calitate a produselor.

Ca o consecință firească a preocupării noastre pentru calitate, suntem conștienți, în aceeași măsură, și de rolul major pe care un business sustenabil îl are în economia și comunitatea din care face parte. Angajați mereu în a oferi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri, abordăm totodată cu cea mai mare responsabilitate aspirațiile generațiilor următoare la un viitor sigur într-un mediu curat.

De aceea, unul dintre cele mai importante obiective pe termen mediu este să dezvoltăm și să fabricăm produse care vor avea în compoziție un conținut ridicat de material reciclat prin folosirea tehnologiilor multistrat, aliniindu-ne astfel la standardele de mediu ale Uniunii Europene.

Misiunea noastră înglobează 4 direcții importante:
[divi_shortcode id=”233144″]

Viziunea și valorile pe care se fundamentează compania noastră reprezintă forța motrice a ceea ce facem, cu pasiune și dedicare, în fiecare zi: să fim mereu mai aproape de clienții noștri, oferindu-le o relație partenerială de încredere, produse de cea mai înaltă calitate și garanția responsabilității de a opera conform tuturor standardelor de mediu, morale, etice și legale în vigoare.

[divi_shortcode id=”233145″]

Povestea

Cap Pet Plast

2010

S-a înființat societatea S.C. CAP PET PLAST S.R.L., având capital integral privat, înființată în Jucu de Mijloc, comuna Jucu, str Principală, nr. 24A, județul Cluj. Producția a început cu 2 mașini de injecție și 4 matrițe pentru: mâner 5-10L, capace ⌀ 28mm și ⌀ 48mm, precum și sistemele auxiliare necesare procesului de producție.

2013

Am început să producem și capace cu protecție pentru copii și încă un tip de mâner, cel pentru sticle de 5-10L.

27.11.2013- 26.11.2014

Am implementat proiectul cu titlul „Achiziţie de utilaje pentru creşterea eficienţei şi capacităţii firmei Cap Pet Plast S.R.L”, finanţată prin POS CCE 1.1 A2. Astfel societatea a achiziționat 4 utilaje.

Z
2014

Am început să producem și capace cu protecție pentru copii și încă un tip de mâner, cel pentru sticle de 5-10L.

g
2015

Am derulat proiectul „Diversificarea productiei si cresterea competitivitatii firmei CAP PET PLAST S.R.L.”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei, Autoritate de Management  a Programului Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice prin Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar  pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”

Z
2016 - 2018

Am reusit sa avem produse de cea mai buna calitate, astfel am inceput colaborari cu firme mari, la nivel național. Profiturile constante au fost reinvestite într-un utilaj nou, pentru pentru matritele de 28 mm, acest lucru facilitând dezvoltarea a noi serii de capace.

g
2019

Am achiziționat o masina de imprimat în doua culori (SH). Aceste investiții au dus la o creștere semnificativă a vânzărilor. La sfârșitul anului am modernizat și producția de PET-uri prin instalarea unei mașini de suflat Pet-uri automată. Astfel, am crescut productivitatea și calitatea acestor produse.

Z
2022

Am pornit producția unui nou tip de mâner, cel de 38mm, datorită tendințelor actuale din industrie, de a scădea consumul de material plastic.

Diplome